tiistai 13. joulukuuta 2011

Treenireissu Hämeenlinnaan

Viikonloppuna ajoimme Hämeenlinnaan treenaamaan ja tapaamaan samalla BF-kilpailija Annukka Rautiaista. Annukka kilpaili keväällä tulokkaissa, minä puolestaan kisasin syksyllä, ja vuoden aikana oli ihana puolin ja toisin jakaa prosessia toistemme kanssa. Annukkaanhan tutustuin aikanaan tavallaan tämän blogin ansiosta :)



Oli hyvä reissu, treenasimme kuntosali Foreverillä. Oikein toimiva ja hyvä sali, hyvät laitteet ja todella mukavia ihmisiä! Puuhastelin kakkostreeniä ojentajille, treenin aikana tuli yht'äkkiä vain niin heikko ja pahoinvoiva olo, että otin todella kevyesti lopun. Tuon totaalisen heikkouspuuskan seurauksena pidinkin seuraavana päivänä totaalisen lepopäivän treeneistä, saapahan keho palautua vähän.




Viime viikolla tuli kuvattua selkätreeniä, kakkostreeni sekin, kokeilin vähän eri liikkeitä ja koneita kuin normaalisti on ohjelmassa, jumppailin vähän lapoja auki. Hyvältä tuo tuntui noinkin, selkä on kiitollinen lihasryhmä treenata, kun hyviä liikkeitä on niin paljon, treeniin saa helposti vaihtelua.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti