sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Viikko takana taas...

Kulunut viikko onkin pitänyt sisällään todella hyvän putken treenejä! Tällä hetkellä kaikki tuntuu kulkevan tosi kevyesti, keho on jotenkin mukautunut tähän melko runsaaseen treenimäärään, palautuminen on hyvää, treeni tuntuu motivoivalta ja hyvältä :)

Viikon sisään mahtuva treenien määrä on kuitenkin aika kova, miltei joka päivä kaksi treeniä pikku pikku osiin pilkottuna, ja kun rupeaa laskemaan työsarjojen määrää viikolle päästään jo aika hyviin lukemiin...en todellakaan väitä, että enemmän on paremmin tässä lajissa, tämä nyt tälläinen intenssiivisempi jakso jonka mahdollistaa nykyinen elämäntilanne, eli otetaan tästä nyt ilo irti :))

Sain osaksi viikkoa yllätysvieraan ja huippu treeniseuraa, kun ystäväni Noora Huhtala tuli meille Tampereen päähän kyläilyreissulle. Yhteisistä punteista piti totta kai ottaa kaikki irti, ja muutama päivä tuli puuhasteltua GoGo:lla oikein tunteella, ja hyvin menivätkin perille kaikki yhteiset treenit :D GoGo-kuntosaliketju Tampereella tarjoaa kyllä erinomaiset treenipuitteet: käytössä samalla salikortilla useampi huippuvarusteltu sali, joissa lisäksi venyttelytiloja, infrapunasaunoja jne. kehonhuolto on kyllä tehty mielekkääksi täällä :D





Viikonlopun otimmekin Sampon kanssa kevyemmin -tarkoittaa vain yhtä treeniä päivässä ;) Tänään kävimme GoGo Hermiassa, jossa olikin taas ihan uudet laitemerkit testissä ja mielettömän hyviä laitteita tuolta löytyikin!



Treeniseuraksi saimme Santalan Riston ja Tiinan, Risto piiskasi loppuun vatsalihastreenin joka osui ja upposi kunnolla, liikkeinä kokonaisvaltaisempia koko kehon hallintaa vaativia liikkeitä, kuin mitä omilla motorisilla taidoilla tulee tehtyä. Se epäilemättä huvittava näky, kun tällä mallia "rantautunut hylje"-ruholla pusasin niitä liikkeitä sykkeen noustessa kohisten...mutta kiitos; hyvältä tuntui ja jää ohjelmistoon kyllä!

Loppuviikonloppu onkin tarkoituksella irroittauduttu saliasioista, olemme syöneet rennommin, käyneet elokuvissa ja ystävillä...Huomenna taas paluu ruokavalioon, nyt niin paljon uusia mukavia kuvioita menossa, että mieli on korkealla ja motivaatio siististi syömiseenkin on helppo löytää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti